perjantai 27. huhtikuuta 2012

Sarjiskurssin päätös ja vähän muita tiedotusasioita

Heipä hei lukijat!

Marko Alakruuvin vetämä lasten sarjakuvakurssi on nyt onnellisesti ohi ja osanotto oli huikea! Kiitokset myös innokkaalle opettajalle :) Muistakaahan seurailla paikallislehtiä, joissa tullaan julkaisemaan lasten tekemiä sarjakuvia. Joitakin lasten sarjakuvia on vielä lunastamatta, ne ovat tällä hetkellä Reeta Holmin huomassa ja niitä voi kysellä taideseuran säposta kokemaentaideseura@gmail.com tai minulta suoraan, numeroa saa taideseuralaisilta ja Sannalta. (tarvittaessa myös kansalaisopiston kansliasta)

Olemme tehneet inventaariota taideseuran omaisuudesta. Meillä on siis Teljän Talon yläkerrassa huone + komero, jossa voimme säilyttää tarvikkeita ja tavaroita. Avaimet huoneeseen on Reetalla. Jos sinulla on hallussasi vielä taideseuran omaisuutta, niin otappa yhteyttä yllämainituilla tavoilla minuun, jotta saamme tavarat ojennukseen ja omamme pois maailmalta. :) Kesän aikana minua ei tavoita kansalaisopistolta, mutta soittelemalla saat parhaiten sovittua tärskyt Teljän Talolla. (parhaiten tavoittaa illalla tai tekstarilla!)

Toiveissa olisi myös vähän sisustaa kivemmaksi Taideseuran omaa huonetta Teljän Talolla. Seinät kaipaisivat hieman täytettä, joten jos haluat tuoda jonkin taulun seinäämme koristamaan, niin ota yhteyttä.

Pitäkää silmät auki tulevien tapahtumien saralta.

Mukavaa keväänjatkoa toivottelee Reeta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti