lauantai 26. toukokuuta 2012

Tulkkilan yön taidekahvila sekä taideleiriKesäkuu lähestyy ja samoin taideseurakin aktivoituu kesäisiin puuhiin! Kaikki kynnelle kykenevät voivat lähteä mukaan tulevien tapahtumien järjestelyyn tai tulla nauttimaan paikan päälle antimista. Ensimmäinen voimainponnistus on perinteinen Tulkkilan Yö- tapahtuma, lauantaina 9.6. 2012, jossa taideseura on mukana taidekahvilalla ja näyttelyllä, joka pidetään Vanhan yhteiskoulun tiloissa.

Näyttely ripustetaan jo perjantaina 8.6. klo 15 alkaen. Jos pystyt tulemaan paikalle auttamaan ripustamisessa, niin kaikki käsiparit ovat tervetulleita! Neuvoja ripustukseen antavat vanhat konkarit paikan päältä. Toiveenamme on, että jos tuot töitäsi näyttelyyn, pystyisit myös ripustamaan ne itse, sekä kirjoittamaan lapun, johon tulee tekijä, työn nimi ja mahdollisesti myös hinta. Lappuja saa paikan päältä. Somistamme myös kahvila/näyttelytilan perjantaina, samaan aikaan, joten olet tervetullut myös somistuspuuhiin.

Taidekahvila aukeaa lauantaina 9.6. klo. 9 ja on avoinna klo. 22 saakka. Tarjolla purtavaa, arpajaiset sekä ihasteltavaa taidenäyttelyn muodossa. Jos pääset lauantaina myyjäksi tai tiskariksi muutamaksi tunniksi, ilmoittauduthan Ailalle numeroon: 050-3531015. Ailalle voi myös ilmoittautua leipuriksi (kahvilan tarjottavat, kakut, pullat, voileivät...) tai voit lahjoittaa arpajaisvoittoja.

Näyttely puretaan maanantaina 11.6 klo. 18 alkaen. Tulethan auttamaan purkamisessa ja hakemaan työsi pois? :)

***

Tulossa on myös Taideleiri 14-15.7., jossa opettajana toimii Alpo Vanninen. Lauantaina aloitamme klo. 11, samoin sunnuntaina. Maalaamme Kiettareenluodossa Asta Niemen pihapiirissä, kauniita maisemia riittää. Leiri toteutuu kuudella henkilöllä, ilmoittautumiset ja lisätiedot Ailalta 11.7. mennessä. Leiri on jäsenille ilmainen, ulkopuolisille 20e. Tule ja tuo ystäväsikin mukaan tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen, maalaamaan, oppimaan ja nauttimaan! Tarjolla molempina päivinä ruoka + kahvit. Olet lämpimästi tervetullut!

Kesään sijoittuu myös Koirankuun katufestivaali, josta tullaan tiedottamaan lähempänä. Täällä tarjolla monenmoista elämystä ja kokemusta kaikenikäisille. Seuraathan ilmottelua lehdissä ja blogissamme :)

Lämpöistä kesää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti