sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Taideseuran taidekahvila Tulkkilan Yössä

Iloinen arpamyyjä!


Tauluja eri tekijöiltä.

Reetan keramiikkaa :)

Hannan keramiikkaa :)

"Läskin lautanen ja juopon kuppi". Hannan keramiikkaa.

Iso KIITOS kaikille Tulkkilan Yö- tapahtumassa Taidekahvilan parissa puuhanneille jäsenille ja ei-jäsenille! Kiitos leipojille, kahvilan pyörittäjille, tavaroiden kuskaajille, porukan kokoon haalijalle, taulujen ripustajille ja maalareille, koristelijoille, kaikille apukäsille, arpamyyjille ja arpavoittojen lahjoittajille sekä näyttelyn purkajille! Ilman teitä kaikkia, ei taidekahvilaa olisi saatu tehtyä, joten kiitos :) 

Esillä oli tosiaan keramiikkaa ja eri tekniikoin tehtyjä maalauksia eri tekijöiltä. Jotain pientä saatiin myytyäkin. Kahvilassa tarjoiltiin kaikenlaista hyvää ja ihmisiä tuntui olevan liikenteessä kiitettävästi, hiukan sateisesta kelistä huolimatta.  

Kahvilassa jaettiin esitettä myös Taideseuran järjestämästä maalauskurssista, josta jo postasinkin aikaisemmin. Tässä vielä muistutus! Eli kurssi järjestetään 14-15.7. Asta Niemen pihapiirissä Kiettareenluodossa. Opettajaksi tulee Alpo Vanninen. Kurssi on ilmainen jäsenille, 20e ulkopuolisille. Tekniikka on vapaa. Luvassa on myös kahvit + ruoka molempina päivinä. Alkaen klo. 11. Ilmoittautumiset Ailalle puh. 0503531015. Vielä ehtii mukaan tälle hienolle kurssille, tule rohkeasti!

Myös Koirankuu- katufestivaali näkyy jo ilmoituksissa, kauppojen seinillä. Kannattaa pysyä kanavalla tämänkin tapahtuman tiimoilta!

Mukavaa kesän jatketta sateesta huolimatta, nautitaan lämmöstä ja suvesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti