lauantai 28. heinäkuuta 2012

Terveiset maalausleiriltä!


Opettajamme Alpo Vanninen vaaleassa asussa.
Innokkaat oppilaat aloittelevat työtä.

Asennetaan telineitä.

Taideseuran järjestämä taideleiri oli hieno kokemus! Opettajanamme toimi Alpo Vanninen ja aiheenamme oli muotokuvamaalaus, toki myös akvarellejä syntyi kauniista ympäröivistä maisemista. Kuitenkin, itse koin muotokuvamaalauksen opit todella hyödyllisiksi ja kurssi oli kertakaikkiaan ylenpalttinen niin opetuksen, kuin ruoankin suhteen. Meille tarjottiin ruoka + kahvit molempina päivinä ja ateljeenamme toimi kasvihuoneen päätyyn rakennettu oleskelutila. Pienet sateet eivät haitanneet ja valo tässä tilassa oli erinomainen! Kiitos isännälle ja emännälle, Astalle & Mikolle!


:)Aivan omanlaisia näkemyksiä syntyikin samasta kuvasta. Työt ovat vielä keskeneräisiä. Maalasimme akryylein, öljyvärein sekä osalla oli myös akvarellit ja pastilliliidut mukanaan. Aihe oli kutakuinkin vapaa, mutta monet meistä ottivat Vannisen ehdottaman muotokuvan työn alle. Itselleni tämä oli todella hyvää oppia ja moni muu oppilaista sanoi samaa.***

Ehtipä vilahtaa Koirankuun Katufestivaalikin Kokemäen Teljänkadulla ohi ilman, että ehdin päivittää blogiin infoa. Pahoittelut tästä! Kuitenkin Koirankuu oli runsaasti näkyvillä paikallisesti niin katukuvassa, kauppojen ikkunoissa kuin postilaatikkoon jaettavin mainoksin. Toivottavasti moni osasi paikan päälle ja pääsi nauttimaan monipuolisesta tapahtumien kirjosta!

Mukavaa kesänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti