keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tulkkilan yön taidekahvila ja logokilpailu

Kesäinen tervehdys Kokemäen taideseurasta!

Kesä on edennyt ja perinteiseksi muodostunut Tulkkilan Yö on tulossa. Myös Taideseura on mukana Tulkkilan yössä taidekahvilalla ja näyttelyllä. Näyttely pystytetään tutusti Vanhalle yhteiskoululle perjantaina 7.6.2013 klo. 15-18 välisenä aikana. Voit tuoda työsi silloin näyttelyyn ja tule mukaan myös auttamaan töiden ripustuksessa! Työt voivat olla mitä tahansa taiteellisia tuotoksia, maalauksia, patsaita, keramiikkaa tms. Tuo rohkeasti omasi mukaan näyttelyyn!

Toiveena on saada myös leivonnais- sekä arpajaispalkintolahjoituksia, joten jos sinulta luonnistuu leipominen paremmin, niin näinkin voit osallistua. Maanantaina 10.6 näyttely puretaan klo. 11 ja työt siirretään Anttilan-tilalle, jossa näyttelyn avaustilaisuus pidetään 13.6. klo. 17. Työt voi noutaa Anttilan-tilalta 3.7. klo. 15. Jos töitä jää noutamatta, saa ne myöhemmin Kokemäen Seurahuoneelta. Tiedustelut Tarjahelena: 050-5939889 tai Hanna 040-7247271.

Laitathan nämä päivämäärät ylös kalenteriisi :) Tehdään yhdessä hieno taidekahvila!

***

Toinen tärkeä tiedote koskee logokilpailua.Taideseura ry järjestää logokilpailun ajalle 8.6.-31.8.2013. Tarkoitus on suunnitella yhdistykselle uusi toimintaa kuvaava logo. Kilpailu on kaikille avoin. Työt tulisi tehdä sekä mustavalkoisena, että värillisenä. Logot suunnitellaan nimimerkillä ja työn mukaan liitetään suljettu kirjekuori, josta selviää tekijän henkilöllisyys.

Taideseura pidättää kaikki oikeudet töihin ja niitä ei palauteta. Töistä ei makseta tekijänoikeuspalkkioita eikä muita korvauksia ja taideseuralla on vapaa oikeus käyttää kilpailutöitä mahdollisesti jatkossa.

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot:

1. palkinto 100e

2. palkinto 50e

3. palkinto 30e.

Valmiit työt toimitetaan Kokemäen Seurahuoneelle tai hallituksen jäsenille 31.8.2013 mennessä.


Onnea kilpailuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti