keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kiitokset taidekahvilassa ahkeroineille ja infoa tulevasta maalausleiristä!


Kiitos kaikille Tulkkilan Yön taidekahvilassa ja näyttelyssä ahertaneille jäsenille ja ei-jäsenille! Teidän ansiostanne saimme taas tarjota taidetta ja kahvetta Tulkkilan Yön kävijöille! Päivä oli vilkas ja iloinen jälleen kerran. Kiitos kaunis kaikille avustaneille ja taidetta nähtäväksi tuoneille! 

Erityiskiitos puuhanaiselle Hannalle kaikesta ahkeroinnistasi! 

Näyttely on nyt siirretty Anttilan Tilalle Vekaran vinttiin nähtäville, eli jos et ehtinyt käydä katsomassa näyttelyä Tulkkilan yössä, vielä on mahdollisuus! Näyttelyn avajaistilaisuus pidetään Anttilan tilalla 13.6 klo. 17, tervetuloa! (Sonnilantie 111) Osa taiteesta on myynnissä, joten voit tehdä myös ostoksia halutessasi, Anttilan tilalla myös tilamyymälä ja kesäkahvila.

Tuloillaan on myös Alpo Vannisen ohjaama taideleiri, joka pidetään tänä vuonna 16.7 ti ja 17.7. ke Köyliön metsästysmajalla. Seuraa ilmoituksia Jokilaaksossa, info ilmoittautumiseen tulossa lehteen! Lähde rohkeasti mukaan. Leiri on jäsenille ilmainen, ei jäsenille pieni maksu.

Suloista kesänjatkoa kaikille!

ps. jos sinua kiinnostaa Taideseuran toiminta, tule rohkeasti mukaan. Tarvitsisimme kovasti uusia innokkaita jäseniä avuksi ripustamaan töitä näyttelyihin, tuomaan töitään esille ja hääräämään muutenkin tapahtumissa ja seuran järjestämissä jutuissa. Jos et itse maalaa tai tee taidetta, mutta toiminta kiinnostaa, voit liittyä kannatusjäseneksi ja tulla mukaan tiimiimme jokatapauksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti